onsdag 12 maj 2010

Klart och betalt

För ungefär en timma sedan avslutade vi vår presentation. Presentationen visade vi upp för hamnbolaget och vissa inbjuda tjänstemän hos kommunen. Den visade vad vi kommit fram till, hur vi arbetat och våra första skissartade förslag till hur vi tänker oss att hamnen kan utvecklas.

Vi fick några mustiga frågor efter presentationen. Vi gjorde vårt bästa för att besvara men i många fall var vi tvungna att lämna frågorna osvarade eftersom vi endast har hunnit att grovt skissera upp en framtida plan för Gamla hamnen. Nu väntar ytterligare 3 månader av arbete med att mejsla fram våra förslag innan vi ska gå upp och försvara arbetet för handledare och studenter vid BTH i Karlskrona.

Utöver det känner jag, nu i skrivandes stund när avfärden står för dörren, att 3 månader kan verkligen rusa iväg. Det känns som att det inte var mer än ett par veckor sedan vi kom hit. Tiden är sällan som klockan eller kalendern visar. Tiden kan stå still, den kan rusa, den kan va ljuv eller mödosam. För oss har tre månader har gått och därtill alldeles för fort. Ett är dock säkert; jag kommer tillbaka - förr eller senare. Vi är inte klara med varandra än, jag och Island.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar